Medarbetare


Svante Lindbäck

Mobil: 070-732 30 82

Skicka e-post


Vad gjorde du innan Klarspråk?
Innan jag startade Klarspråk har jag jobbat som jurist och företrätt kunder inom affärsjuridik, arbetsrätt och familjerätt. Är mycket intresserad av företagande och innovation, var med och grundade Juristjouren som idag går under namnet Stance juristbyrå AB.

Vad är det bästa med ditt jobb?
Det bästa med mitt jobb är när jag tillsammans med kunden lyckas göra det svåra enkelt.

En mening som beskriver dig:
En driven och positiv person som är nyfiken på människor

Viola Lindbäck

Mobil: 070-400 45 24

Skicka e-post


Vad gjorde du innan Klarspråk?
Jag har arbetat med att kartlägga och utforma kundvänliga arbetssätt och effektiva arbetsprocesser för olika företag inom olika branscher. Det som alltid följt mig genom olika projekt och anställningar har varit kunden och fokus på kunden. Min första kontakt med juridiken var på det privata planet och den erfarenheten resulterade i arbetet att förändra det som är fel och skevt inom juridiken. Stance Juristbyrå var först ut med att anställa mig för att kvalitetsäkra deras arbetsprocesser. Det arbetet har sedan resulterat i grundandet av Klarspråk.

Vad är det bästa med ditt jobb?
Kunderna och mötet med verkligheten. Att i första steget hitta hållbara lösningar för kunden är prio men när det arbetet är klart måste man även verka för att förbättra, så att andra inte hamnar i samma situation och så att samhället och branschen tar sig framåt och utvecklas.

En mening som beskriver dig:
Envis, kreativ och inspirerande person som tänker med hjärna och hjärta.